You have no items in your shopping cart.

Subtotal: 0,00 kr

Om os

Kunder er nummer 1 prioritet på kickvapor.com. Vores teammedlemmer er altid fokuseret på vores kunders behov. Vi behandler vores kunder lige med respekt, når de går ind i nogen kickvapor.com placering, vi vil have kickvapor.com at være dit sted for komfort, en lokal praktisk detailoplevelse for alle familier. Når du besøger os i butikker online, er vi altid til rådighed for at hjælpe med eventuelle spørgsmål du måtte have. Vi besvarer eventuelle henvendelser, du måtte have med hensyn til dit køb via e-mail, Facebook og vigtigst af alt, personligt.

kickvapor.com er en af ​​landets største familie skotøj detailhandlere, der tilbyder et bredt udvalg af moderat prissat sneakers, afslappet og atletisk fodtøj til mænd og kvinder og børn med vægt på nationale og regionale navne mærker. Selvom vores priser i gennemsnit er 10% lavere end vores konkurrenters priser, tilbyder vi support, der konkurrerer med nogle af de bedste online-butikker. Vores heltid, venligt personale er dedikeret til at besvare dine spørgsmål og vil reagere på enhver telefonsvarer eller e-mail, der modtages inden for samme arbejdsdag, syv dage om ugen.

De nervøse eller ubehagelige med at foretage et online køb har intet at frygte, når de handler hos kickvapor.com. På kickvapor.com behandles alle transaktioner med 256 bit SecureTrust SSL-kryptering, der sikrer, at dine oplysninger er private og utilgængelige for potentielle hackere og identitetstyv. Når du bestiller hos kickvapor.com, kan kunderne være sikre på, at de valgte varer er på lager og afsendes samme arbejdsdag. På kickvapor.com er ordrer ikke kun garanteret at blive leveret, men de garanteres at blive leveret hurtigt.

Gennem de moderne, sneakers og aktive livsstilsmarkeder har vi samarbejdet med de bedste mærker for løbende at tilbyde kuraterede samlinger, sjældne produkter og samarbejder.

Driftstimer

Du kan handle på vores hjemmeside 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen.
Vores kontor åbningstider for kundeservice er 9:00 til 17:00 mandag til fredag, eksklusive engelsk helligdage.
Vi tilstræber at svare på dine e-mails og eventuelle telefonbeskeder inden for en arbejdsdag.

Hvis du har spørgsmål, kommentarer, eller bare lyst til at chatte, tøv ikke med kontakt os. Vi er ikke kun venlige, men helt diskrete, og vil gøre vores bedste for at sikre, at du har den bedste shoppingoplevelse muligt.